Vacature: Koeienmelker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Vind jij koeien ook zo leuk? Werk je graag tussen de koeien en heb je ervaring met het melken van koeien? Sluit je dan aan bij onze Abiant melkerspool! Ben je nieuwsgierig naar wat wij jou kunnen bieden? Lees dan snel deze vacature!

De Abiant Beilen melkerspool bestaat uit enthousiaste en gedreven melkers die bij 1 of meerdere melkveehouderijen melken.  Als melker kun je op diverse plaatsen in Drenthe aan de slag en kun je zowel ’s ochtends als ‘s avonds worden ingezet. Natuurlijk is het ook mogelijk om meerdere melkadressen met elkaar te combineren. Naast het melken behoren ook het opsluiten van de koeien in de wachtruimte en het schoonmaken van de boxen tot jouw werkzaamheden. Deze functie van melker is goed te combineren met andere activiteiten zoal school, studie of een andere baan. De werkdagen en werktijden worden in goed onderling overleg vastgesteld. Voor deze vacature van melker zijn we op zoek naar gemotiveerde, bi voorkeur, ervaren melkers, die in het bezit zijn van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de melkveehouderij
  • ervaring als melker
  • rijbewijs B
  • eigen vervoer (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn veelal familiebedrijven. Deze bedrijven verschillen in omvang en melkstal en zijn gevestigd in de provincie Drenthe. De meeste melkveebedrijven zijn afgelegen en hierdoor moeilijk of niet te bereiken met het openbaar vervoer.

Wat wij bieden

Met deze vacature van melker bieden wij je een unieke kans om bij verschillende melkveebedrijven te melken. De beloning is conform de cao (Productiegerichte) Dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kunt hiervoor een richtlijn van € 10,- tot € 14,- bruto per uur aanhouden. 

Heb je plezier in het werken met koeien? Kun jij melken en wil je graag wat bijverdienen? Dan komen wij graag met jou in contact om jouw wensen en beschikbaarheid te bespreken. Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via