Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris €10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij graag een baan in de logistiek? Word dan logistiek medewerker in de omgeving van Delfzijl!

Voor een magazijn in de omgeving van Delfzijl zoeken wij per direct een logistiek medewerker. In deze uitdagende baan combineer je de scheepvaartwereld met de logistiek. Werkzaamheden: orders picken, heftruck werk, printen van zeekaarten, voorraad bijhouden en bijwerken en tijdig bestellingen verzenden. Ook kan het voorkomen dat je koerierswerkzaamheden verricht. En als je een heftruckcertificaat hebt mag je ook af en toe op de heftruck. Heb je deze niet, dan is dit ook geen probleem. Deze kan je altijd op termijn halen via Abiant. Kortom een uitdagende baan als logistiek medewerker. 

Heb je nog geen ervaring in de logistiek, maar wel een afgeronde opleiding? Ook dan zien we graag je sollicitatie tegemoet!

Functie-eisen

  • enige ervaring in de logistieke wereld of in de scheepvaart
  • rijbewijs b
  • pro-actief en enthousiast

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Delfzijl. Zij regelen alles voor de veiligheid van schepen. Van zeekaarten, tot EHBO-dozen en reddingsboeien.  

Wat wij bieden

Een fulltime functie in de dagdienst. Je kan hier voor langere tijd aan het werk. Daarnaast volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden. Zou is het ook mogelijk om hier aan de slag te gaan wanneer je een bbl-plek zoekt voor een logistieke opleiding. Of wanneer je voornemens bent deze te gaan volgen. Ook kan je hier je heftruckcertificaat behalen. Het startloon ligt op €10,27,- per uur. 

Wil jij aan de slag in de logistiek? Wacht dan niet langer en solliciteer gelijk. Je kunt reageren tot en met 1 juli. Heb je vragen of wil je meer weten over deze vacature 'Logistiek medewerker'? Bel dan gerust ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 2222.

Deel deze vacature via