Vacature: Medewerker helikopter platform oproepbasis

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Eemshaven
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Affiniteit met de scheepvaartwereld en helikopters? Dan is deze oproepbaan als medewerker helikopter platform jou op het lijf geschreven!

Als Medewerker helikopter platform zoeken wij een medewerker oproepbasis. Wanneer er een helikopter landt dien je aanwezig te zijn en alles goed in de gaten te houden. Het kan zijn dat je assisteert bij het tanken van de helikopter. Andere werkzaamheden die je verricht zijn: het wegen van de goederen die aan boord gaan en het in- en uitladen van de helikopter. Wanneer de helikopter op punt van vertrek staat, neem jij je positie weer in en check je of alles goed gaat. Mocht dit niet zo zijn, dan ben jij er om dit op te lossen!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat 
  • BHV
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de Eemshaven. Zij verzorgen al ruim tien jaar uitgebreide maritieme diensten voor de offshore windmolenparken in de Noord- en Oostzee. Daarnaast verzorgen zij de benodigde havendiensten en services. Hierbij kan je denken aan parkeerplaatsen en ligplaatsen voor serviceschepen en de aansturing van logistieke processen.

Wat wij bieden

Een uitdagende baan op oproepbasis. Jij werkt wanneer er een helikopter aankomt, dit kan soms heel vroeg in de ochtend zijn of het begin van de avond. Er is ongeveer een dag van te voren bekend wanneer een helikopter landt. Het aantal uren is dus erg flexibel. Zo kunnen er de ene week zo tien vluchten zijn en de andere week maar één. Het is een baan voor langere tijd. Het uurloon ligt tussen de €12,- en €15,- per uur.

Ben jij de medewerker helikopter platform oproepbasis die wij zoeken? Dan zien we graag jouw cv tegemoet. Je kunt reageren tot en met 25 juni. Voor vragen of meer informatie over deze vacature kun je bellen naar ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 2222.

Deel deze vacature via