Vacature: Magazijnmedewerker glas

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij secuur en nauwkeurig in je werk? En kun jij zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren? Dan is deze vacature ''magazijnmedewerker glas'' misschien wel iets voor jou! 

Als magazijnmedewerker glas ben jij een belangrijke schakel in het gehele proces van glas leveren bij klanten. Samen met je collega's in het expeditie centrum zorg jij ervoor dat de vrachtwagens op tijd worden gelost en geladen. Het is belangrijk dat je secuur omgaat met het laden en lossen van de ladingen glas. 

Functie-eisen

  • fysiek sterk 
  • aandacht voor veiligheid en kwaliteit 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is specialist in alles wat met glas te maken heeft. Het is een jong en dynamisch bedrijf met korte lijnen en veel ruimte voor doorgroeimogelijkheden. Er heerst een informele sfeer waardoor je je snel thuis zult voelen in dit bedrijf. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week voor langere tijd. Indien het werk van beide kanten goed bevalt, behoort een rechtstreeks dienstverband bij de opdrachtgever tot de mogelijkheden. Jouw bruto uurloon zal conform cao tussen de €10,86 en €12,00 liggen. Jouw exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Of wil je meer informatie over de vacature ''magazijnmedewerker glas'' Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum via telefoonnummer 0503-199630. Solliciteren kan tot en met 31 juli. 

Deel deze vacature via