Vacature: Werkplaatstimmerman

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Vind je het prettig op een vaste locatie te werken om daar als vakman houtskeletbouw aan de slag te gaan? Dan hebben wij de perfecte vacature "werkplaatstimmerman" voor jou!  

Onze opdrachtgever Van der Meer Prefab B.V. in Drogeham is wegens aanhoudende drukte en groei van hun mooie bedrijf op zoek naar een werkplaatstimmerman. Als werkplaatstimmerman produceer je dak- en wandframes, zaag je sparingen en breng je isolatiemateriaal aan. Ook monteer je plaatmaterialen, voer je zaag- en inkortwerk uit en weet je als geen ander hoe je dakramen inbouwt. De genoemde werkzaamheden voer je uit aan de hand van tekeningen.  Voordat het product de werkplaats verlaat voer je een kwaliteitscontrole uit.

Functie-eisen

  • ervaring met het lezen van bouw- en detailtekeningen en deze vertalen naar productie.
  • ervaring in de houtskeletbouw
  • VCA-certificaat

Over het bedrijf

Van der Meer Prefab is een echte pionier op het gebied van houtskelet en zijn hierin vooruitstrevend en innoverend. Onder de 30 medewerkers van dit bedrijf heerst een informele en gezellige werksfeer. Samen stropen jullie de mouwen op en gaan geen project uit de weg! Bij Van der Meer zijn er mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Je kunt op korte termijn starten, indien je een opzegtermijn hebt dan wordt hier uiteraard rekening mee gehouden. Het bruto uurloon is conform de cao Timmerindustrie en zal liggen tussen de € 13,39 en € 16,41 exclusief een atv vergoeding. Je ontvangt over je bruto uurloon een ATV vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt. 

Ben jij de werkplaatstimmerman die Van der Meer Prefab zoekt? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 12 augustus. Heb je nog vragen over deze vacature "werkplaatstimmerman"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via