Vacature: Allround medewerker melkveehouderij in Noardeast-Fryslân

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij toe aan een nieuwe stap in jouw carrière in de melkveehouderij? Wil jij een functie met veel afwisseling en verantwoordelijkheid . Lees dan snel deze vacature bij onze opdrachtgever in Noardeast-Fryslân.

Het bedrijf waarvoor je aan de slag gaat maakt gebruik van melkrobots, waardoor het wenselijk is dat je beschikt over technisch inzicht. Je zorgt ervoor dat alles draaiende gehouden wordt door storingen op te lossen wanneer deze plaatsvinden. Verder voorkomende werkzaamheden bij het bedrijf zijn: schoonmaken van boxen, voeren van de koeien, werkzaamheden op de trekker, uitvoeren van controles op gebied van diergezondheid en controleren of alle koeien op tijd worden gemolken. Als allround medewerker melkveehouderij is het belangrijk dat je zelfstandig kunt werken. Nadat je 12 dagen hebt gewerkt, krijg je 2 dagen vrij. In de weekenden ben je 4 tot 5 uren werkzaam, dit combineer je samen met de melkveehouder.

Functie-eisen

  • ervaren in de melkveehouderij
  • afgeronde agrarische opleiding
  • technisch inzicht
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een modern- en innovatief familiebedrijf met 280 melkkoeien en bijbehorend jongvee. De 280 koeien worden door Lely melkrobots gemolken. Je wordt nauw betrokken in de bedrijfsvoering, daarom wil onze opdrachtgever dat jij (en je gezin) gebruik gaat maken van de nabijgelegen bedrijfswoning. 

Wat wij bieden

Het salaris is conform cao Productiegerichte Dierhouderij en wordt nader bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring. Het bruto-uurloon zal tussen € 12,50 en € 16,- zijn. Het betreft een functie voor langere tijd en bij goed functioneren behoort een vast contract tot de mogelijkheden. 

Spreekt deze vacature van allround medewerker melkveehouderij jou aan en wil je aan de slag op dit melkveebedrijf? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Je kunt tot uiterlijk 16 augustus reageren. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via