Vacature: Accountmanager Abiant Groningen

 • Salaris € 2567 - € 3489
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Groningen
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Over de functie
Aangezien Martina de kans heeft gegrepen om door te stromen naar de functie van vestigingsmanager zijn wij bij Abiant op zoek naar een fulltime accountmanager voor onze vestiging aan de Kieler Bocht in Groningen. Een energiek team van hardwerkende, probleemoplossende teamplayers: Dyane en Jeroen van de administratie, Pascal en Ruben; de personeelsplanners en Martina als vestigingsmanager. Collega’s die schouder aan schouder staan; voor opdrachtgevers, uitzendmedewerkers, maar ook voor jou!

Wat ga je doen?
Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers, ze te overtuigen om zaken met Abiant te doen. Je krijgt dit voor elkaar door commerciële kansen te signaleren en deze optimaal te benutten, vrijblijvend interessante kandidaten aan te bieden en gebruik te maken van je netwerk. Daarna onderhoud jij als kennisdrager contact met je opdrachtgevers en adviseert ze over personele vraagstukken. In de huidige marktsituatie krijg je de uitdaging om de juiste uitzendmedewerkers te vinden voor onze opdrachtgevers. Dit kun je onder andere realiseren door Abiant te presenteren op beurzen, scholen, open dagen en soortgelijke evenementen. Je hoeft dit niet alleen te doen, je hebt dagelijks contact met collega-accountmanagers over bijvoorbeeld openstaande vacatures en kansen in de markt. Uiteraard leg je gemaakte afspraken met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers correct en eenduidig vast in ons personeelsinformatiesysteem. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je bent daadkrachtig, creatief en benaderbaar. Vanzelfsprekend ben jij een teamspeler met een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau met elementaire kennis van arbeidsomstandigheden en -recht
 • enkele jaren ervaring in een commerciële functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit met onze branches, bij voorkeur in de regio Groningen
 • flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen
 • fulltime beschikbaarheid

Kortom: je bent een sterke persoonlijkheid, inspirator die niet weg loopt voor een hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Je bouwt mee aan het netwerk van Abiant en draagt hiermee bij aan ons succes!

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een uitdagende functie in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • afhankelijk van je ervaring een salaris tussen € 2.567,- en € 3.489,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • volop opleidingsmogelijkheden
 • smartphone, laptop, auto van de zaak
 • winstuitkering en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de accountmanager waar wij naar op zoek zijn? Dan ontvangen wij graag je motivatie met cv voor 6 augustus 2021.

Heb je nog vragen over de vacature ‘Accountmanager Abiant Groningen? Neem dan gerust contact op met Martina Kremer, vestigingsmanager. Zij vertelt je graag meer, je kan haar bereiken op het telefoonnummer 06 55 16 88 10.

Deel deze vacature via