Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Kun jij naast slopen ook alles weer netjes opbouwen? Dan zijn wij voor deze combifunctie op zoek naar jou! Voor een bouwbedrijf uit Sneek zoeken we een sloper die ook wil ondersteunen bij het bouwen van nieuwe woningen en gebouwen.

Als sloper ga je mee op locatie om de boel af te breken op verschillende projecten. Deze projecten zijn voornamelijk in het Noorden van het land met af en toe een uitschieter. Naast slopen ondersteun je ook in de nieuwbouw. Hierbij kun je denken aan de woningbouw maar ze zijn ook volop actief in de utiliteitsbouw. Kortom een uitdagende combifunctie waar je lekker volle weken kunt gaan maken voor langere tijd. Maar ook als je voor een kortere periode beschikbaar bent komen we graag in contact.

Functie-eisen

  • fulltime beschikbaar
  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • B rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf uit de omgeving van Sneek. De klant staat altijd voorop en ze denken graag mee aan passende oplossingen. Goed moet ook echt goed zijn, ze houden niet van dubbel werk en zorgen er voor dat alles in één keer goed gaat. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een nieuwe enthousiaste team. Momenteel werken er ongeveer 35 medewerkers voor het bedrijf wat nu circa 20 jaar bestaat.

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 14,- en € 17,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Is het werk van sloper jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 24 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Sloper'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via