Vacature: Montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een enthousiaste medewerker die het super tof vind om heel Nederland door te reizen? Dan zijn wij op zoek naar jou!Voor een bedrijf uit Joure zijn we op zoek naar een montagemedewerker in de gevelbehandeling. Je kunt per direct al beginnen! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Als montagemedewerker ga jij geen uitdaging uit de weg. Samen met het team ben je werkzaam in Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Het kan dus voorkomen dat je niet elke dag om 17.00 uur terug bent in Joure. Het is daarom belangrijk dat je flexibel ingesteld bent. Daar krijg je wel een uitdagende functie voor terug! Je krijgt alle vrijheid om je werk in te richten op de manier welke voor jullie team het beste werkt. Het is van belang dat je al ervaring hebt in de gevelbranche. Maar ook als je nog geen ervaring hebt willen we je uitnodigen om te solliciteren. Bij gebleken geschiktheid staat onze opdrachtgever open voor een assistent-montagemedewerker. Hierbij is het belangrijk dat je al enige technische montage-ervaring hebt. Echter de wil om te leren is nog veel belangrijker!

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (bereid te halen)
  • B- Rijbewijs (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een service- en onderhoudsorganisatie die 24/7 tot de beschikking staat voor haar opdrachtgevers zodat ze optimaal gevelbeheer kunnen leveren. De opdrachtgever heeft zich de afgelopen decennia ontwikkeld tot een ervaren en toonaangevende speler met specialistische diensten op het gebied van gevels en kozijnen. Naast absolute deskundigheid in alle soorten en type materialen hebben ze ook adequate en grondige oplossingen voor het onderhoud en behoud van gevels. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het onderhoud en behoud van gevels. Je bent dus niet verantwoordelijk voor het plaatsen van nieuwe gevels.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10- tot € 12,- bruto per uur. Het betreft een functie voor de langere tijd, bij goed bevallen behoort een contract bij de opdrachtgever tot een van de mogelijkheden. Ben jij de montagemedewerker die we zoeken? Solliciteer dan voor 25 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'montagemedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via