Vacature: Schoonmaker Heerenveen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 6 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij lekker een paar uurtjes in de week er wat bij doen? Voor een vast project in Heerenveen zoeken we voor langere tijd een schoonmaker die 6 uur in de week aan de slag wil. Nieuwsgierig wanneer je aan de poets kunt? Lees dan gerust verder.

Je gaat aan de slag in Heerenveen, aan de kant van het Abe Lenstra stadion. In opdracht van een schoonmaakbedrijf maak je schoon bij een kantoorpand. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het afnemen van de bureaus, stofzuigen en dweilen van de vloeren en het schoonmaken van de toiletten. Het zou mooi zijn als je al ervaring hebt met schoonmaakwerkzaamheden, maar het belangrijkste is dat je zorgvuldig te werk gaat. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je hebt vaste werkdagen dus weet je altijd waar je aan toe bent! Op maandag werk je van 15:00 uur  tot 17:00 uur en op woensdag en vrijdag ga je van 09:00 uur tot 11:00 uur aan de slag. Ben jij op zoek naar een vaste baan en wil je het liefst volgende week al beginnen? Dan is dit project de perfecte match voor jou. 

Functie-eisen

  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdag
  • beschikbaar voor onbepaalde tijd

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote professionele schoonmaakorganisatie, maar wel met de inzet en betrokkenheid van een flexibel familiebedrijf. Met meer dan 100 medewerkers mag het een grote speler genoemd worden. Wel kom je terecht in een hechte groep van collega's en eigenaren van het bedrijf. Vanaf dit jaar wordt er zelfs een speciale dag georganiseerd waar jij als werknemer centraal zult staan.

Wat wij bieden

We bieden je een parttime functie bij een professioneel schoonmaakbedrijf. Jouw bruto uurloon wordt gebaseerd op de cao Schoonmaak en jouw leeftijd en werkervaring, maar zal liggen tussen de € 11,- en € 12,- bruto per uur (volwassenloon). Als het van beide kanten goed klikt, kom je na je dienstverband via Abiant in dienst bij de opdrachtgever.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Heerenveen? Solliciteer dan voor 28 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker Heerenveen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via