Vacature: Vakantiekracht groenvoorziening

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij vakantie en wil je graag geld bijverdienen?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving van Scheemda en Oldambt zijn wij momenteel op zoek naar vakantiekrachten in de groenvoorziening. Jij bent graag buiten aan het werk en weet van aanpakken. Schoffelen, harken, opruimen en grasmaaien, jij draait jou hand er niet voor om. Je gaat aan de slag als vakantiekracht groenvoorziening en houd je bezig met diverse taken waardoor geen dag voor jou hetzelfde is.

Functie-eisen

  • een echte aanpakker met doorzettingsvermogen

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij in de vakantie periode op zoek naar vakantiekrachten groenvoorziening.

Wat wij bieden

Wij bieden jou deze zomer een toffe vakantiebaan. Dit is een mooie kans op lekker wat geld bij te verdienen. Als vakantiekracht groenvoorziening ligt jouw salaris tussen de € 6,42 en € 11,17 bruto per uur. Het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je leeftijd.  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als vakantiekracht aan het werk in het groen? Twijfel niet en reageer voor 29 juli! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "vakantiekracht groenvoorziening"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via