Vacature: Logistiek medewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Havo

Over de functie

Voor een farmaceutisch bedrijf zijn we op zoek naar een logistiek medewerker! Als logistiek medewerker help je in de ochtend met het leegmaken van de containers en daarna ga je met behulp van de heftruck goederen verplaatsen. Ben jij een aanpakker met heftruck skills?

Je begint de dag met het leeghalen van de containers. Dit doe je samen met je collega's. Je bent er mede verantwoordelijk dat het begin van de dag soepel verloopt. Wanneer de containers leeg zijn dan zorg jij de rest van de dag voor het vervoer van de producten. Je maakt hierbij gebruik van de heftruck. Het is daarom een vereiste dat je ervaring hebt met het laden en lossen van producten. Je bent oplossingsgericht en betrouwbaar.

Functie-eisen

  • minimaal opleiding HAVO 
  • fysiek in orde
  • zelfstandig kunnen werken
  • energiek
  • heftruckcertificaat

Over het bedrijf

Al meer dan 40 jaar werkt onze opdrachtgever aan het verbeteren van de gezondheid van mens en dier door het leveren van hoogwaardige actieve farmaceutische ingrediënten. API's die niet alleen voldoen aan de behoeften van onze klant, maar ook voldoen aan strenge gezondheids- en veiligheidsvoorschriften. Het is een toonaangevend bedrijf zijn op het gebied van API's met een diversiteit aan synergetische complementaire activiteiten en met zowel voorwaartse als achterwaartse integratie.

Wat wij bieden

We bieden jou een mooie baan als logistiek medewerker. Je kunt fulltime aan de slag met uitzicht op een baan voor lange tijd. Voordat je aan de slag kunt ga je op gesprek bij de opdrachtgever. Wanneer jij voldoet aan de wensen van de klant, dan kun je beginnen! Je ontvangt een bruto uurloon tussen de € 11,- en € 14,- euro afhankelijk van opleiding en ervaring.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "logistiek medewerker"? Pak dan nu je kans en solliciteer voor 28 juli op deze leuke baan met een goed toekomstperspectief. Ontvang je liever eerst nog wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met de medewerkers van Abiant Stadskanaal. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via