Vacature: Allround betonmixer chauffeur

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Als allround betonauto chauffeur ben jij niet alleen maar onderweg met de betonwagen, je rijdt ook op de shovel en beschikt over technisch inzicht om zo de menginstallatie te gaan bedienen.

Een echte allrounder dat is waar wij naar op zoek zijn. Jij houdt wel van een uitdaging of je nou op de betonwagen zit of achter de knoppen van de mengmachine staat!  Jij doet dit met plezier en weet hierin jou weg te vinden.  Een flexibele houding is voor deze functie zeker nodig. Geen dag is hetzelfde zo rijd je het ene moment op de betonwagen en het andere moment op de shovel om vervolgens weer achter de knoppen van de menginstallatie te staan.

Functie-eisen

  • rijbewijs C
  • shovelcertificaat
  • technisch inzicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een betonmortelcentrale in Oost Groningen die vele betonproducten maakt en deze met betonauto's naar de plaats van bestemming brengt. Hun betontechnologen en kwaliteitsbegeleiders zogen voor de juiste kwaliteit van hun producten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan voor langere tijd waarin je veel afwisselend werk verricht. Geen dag is voor jou hetzelfde. Je bruto uurloon ligt tussen de € 12,- en € 14,- per uur conform cao Betonpompenbedrijven en is afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
Ben jij na het lezen van de vacature allround chauffeur betonauto enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 129 juli. Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van de vacature  "allround betonmixer chauffeur"? Dan kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via