Vacature: Dumperchauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Lettelbert
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als dumperchauffeur ben jij verantwoordelijk voor het verrijden van grond in de omgeving van Lettelbert. Het tempo ligt hoog maar dat is voor jou geen enkel probleem. Je klaart de klus!

Als dumperchauffeur weet jij elke machine onder controle te houden. Op deze klus werk je met een rupsdumper met 250 pk. Wanneer je ervaring hebt met een dumper zal het geen probleem zijn om deze machine onder de knie te krijgen. Ervaring op een dumper is dus wel een vereiste. Je werkt 40 uur per week en de klus is voor enkele weken. Mocht het goed bevallen zijn er mogelijkheden om langer door te werken. Uiteraard kunnen we ook doorzoeken naar werk voor langere tijd. Volop mogelijkheden, we zoeken graag mee naar een passende uitdaging. 

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs T
  • aanpakkersmentaliteit
  • ervaring met trekkerwerkzaamheden

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een toonaangevend bedrijf in de gww. Ze zijn gevestigd in Friesland maar hebben veelal klussen in Noord-Nederland. Momenteel zijn ze aan de gang bij een project vlak bij Leek.  Er werken ongeveer 40 medewerkers binnen het bedrijf. Het is een enthousiast team met korte lijntjes.

Wat wij bieden

De eerste tijd zullen jouw werkzaamheden vooral plaatsvinden in de omgeving van Leek.. Het salaris ligt tussen € 11,- en € 14,- bruto per uur conform cao Groen, Grond en Infrastructuur en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij die gemotiveerde dumperchauffeur die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag voor 30 juli jouw sollicitatie op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'dumperchauffeur'. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00. 

Deel deze vacature via