Vacature: Allround medewerker snackbar

  • Salaris Tussen € 7,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een baan in een snackbar in Stadskanaal? Dat komt goed uit! Wij zoeken een allround medewerker die gemotiveerd is om alle voorkomende taken in deze snackbar uit te voeren. Interesse? Lees dan snel onze vacature.

We zijn op zoek naar een allround medewerker voor een snackbar met restaurant. Jij beschikt over doorzettingsvermogen en bent een gezellige medewerker. Daarnaast is het wenselijk dat je beschikt over leidinggevende kwaliteiten. Wanneer de eigenaar afwezig is kun jij je collega's aansturen en motiveren. Je werkzaamheden bestaan uit het aannemen van bestellingen, zowel telefonisch als aan de balie, het klaarmaken en het afrekenen van de bestellingen en het bedienen van de klanten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraad op je eigen werkplek, dit kan het restaurant gedeelte of het afhaalgedeelte zijn. Ook het schoonmaken behoort tot jouw dagelijkse werk. Een afwisselende uitdagende baan in de horeca! Ga jij binnenkort beginnen?

Functie-eisen

  • klantgericht
  • communicatief vaardig
  • bereid zijn wisselende diensten te draaien
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een goed draaiend restaurant in Stadskanaal. Er werken 4 personen. Naast de snackbar beschikt het bedrijf over een restaurantgedeelte waar de klanten hun snacks zowel binnen als buiten kunnen nuttigen. Er is een gevarieerde menukaart aanwezig.

Wat wij bieden

Wij bieden je een parttime/fulltime baan voor langere tijd bij een goed lopende zaak. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ontvang je een bruto uurloon tussen de € 7,16 en € 10,93 ingeschaald volgens de Horeca cao. Heb jij zin om aan de slag te gaan? Reageer dan voor 30 juli op de vacature "allround medewerker snackbar" Gebruik hiervoor de button "solliciteren". Na ontvangst van je sollicitatie gaan we samen met de opdrachtgever kijken of jij geschikt bent voor deze vacature. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je bellen met Abiant Stadskanaal. De medewerkers zijn bereikbaar op het nummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via