Vacature: Timmerman 2 omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ster in timmerwerk en draai jij je hand niet om voor voorbereidend werk? Lees dan snel verder!

Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Bedum zijn wij per direct op zoek naar een Timmerman 2. Zoals de functienaam al doet vermoeden hou jij je voornamelijk bezig met timmerwerk. Echter, naast een ster zijn in timmerwerk, kost het jou ook geen moeite om voorbereidend werk te doen zoals het juist opmeten, inspecteren en bestuderen van tekeningen. Want een goede voorbereiding is ontzettend belangrijk. Naast deze taken, ondersteun en assisteer je jouw collega-timmerman 1 met al het voorkomende werk: van nieuwbouw tot verbouw en onderhoudswerk.

Functie-eisen

  • afgeronde mbo-opleiding niveau 2 richting timmerman
  • ervaring als timmerman
  • rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgevers zijn gevestigd in de omgeving van Bedum. Je werkt in kleine teams waar de lijntjes kort zijn en waar dus snel geschakeld kan worden. Een nuchtere mentaliteit, maar wel vakwerk afleveren. Dat is waar ze voor staan. Je werkt als timmerman 2 altijd met een timmerman 1.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie en als het van beide kanten goed bevalt, dan ook voor langere tijd. Uiteraard krijg je een passend salaris dat zal variëren tussen € 14,- en € 20,- per uur. Dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. 

Ben jij enthousiast geworden om als timmerman 2 in de regio Bedum aan het werk te gaan? Solliciteer dan voor 31 juli 2021! Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature 'Timmerman 2'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via