Vacature: Aanpakker met VCA

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 8 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Wil jij in verschillende sectoren werkzaam zijn? En ben je op zoek naar een (parttime) baan? Wij zijn op zoek naar echte aanpakkers die in het bezit zijn van een VCA-certificaat!

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar echte aanpakkers die ervan houden om niet elke dag hetzelfde werk te doen en de handen uit de mouwen te steken. Je kunt zowel parttime als fulltime voor ons aan de slag op diverse klussen.
Het belangrijkste voor deze vacature is dat je een flinke dosis aanpakkersmentaliteit hebt en in het bezit bent van het VCA-certificaat.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

Voor diverse opdrachtgevers van Abiant zijn wij regelmatig op zoek naar echte aanpakkers ter aanvulling van het bestaande team.  Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een afwisselende functie in verschillende branches. Dagjeswerk zonder verplichtingen op langere termijn. Het uurloon kan per klus verschillen en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring, maar ligt tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur.

Ben jij er klaar voor om als "aanpakker" aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan voor 1 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via