Vacature: Vakantiekracht groenvoorziener

  • Salaris Tussen € 6,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Sneek
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super gave vakantiebaan? De vakantie is begonnen en jij hebt nu al zin om elke dag richting Sneek te vertrekken om aan de gang te gaan als groenvoorziener. Als jij denkt aan het groen dan begint het te kriebelen. Ga jij deze zomer aan de slag in het groen? Lees dan snel verder!

Wil jij alles leren over het groen en lekker aan veel uren maken deze zomer? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij onze opdrachtgever ga je mee op pad met een ervaren hovenier die je de kneepjes van het vak leert. Ook als je geen ervaring hebt in het groen zijn er zeker mogelijkheden bij deze opdrachtgever. Een gemotiveerde instelling is daarbij belangrijk. Jouw werkzaamheden bestaan uit het assisteren bij aanleggen en onderhouden van tuinen bij zowel particulieren als bedrijven. Omdat je veel contact hebt met klanten is het belangrijk dat je vriendelijk en sociaal bent richting klanten.

Functie-eisen

  • woonachtig omgeving Sneek
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijk werkend bedrijf met 17 vestigingen in Nederland die o.a. actief is in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen, terreinen, wijken en speelterreinen. Voor de provincie Friesland zijn wij op zoek naar vakantiekrachten die met passie en creativiteit zorg willen dragen voor het de aanleg en/of het onderhoud van deze groene projecten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou deze zomer een fulltime baan. Dit is een mooie kans op lekker wat geld bij te verdienen. Als vakantiekracht ligt jouw salaris tussen de € 6,42 en € 11,17 bruto per uur. het loon is conform cao Hoveniersbedrijven en afhankelijk van je leeftijd.  

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als vakantiekracht aan het werk in het groen? Twijfel niet en reageer voor 1 augustus! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "vakantiekracht groenvoorziener"? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via