Vacature: Timmerman regio Ten Boer

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Woltersum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Met jouw ervaring als timmerman weet je als geen ander wat er bij dit werk komt kijken. Van aanbouw tot nieuwbouw, van verbouw tot renovatie, niets is jouw te gek! Dit klein familiebedrijf is per direct op zoek naar uitbreiding van hun team. Een nuchter persoon die wel houdt van een grapje op z'n tijd, dan pas je er helemaal tussen.

Wat deze vacature anders maakt dan andere timmerman-vacatures is dat je komt te werken in het aardbevingsgebied. Je krijgt dus te maken met aardbevingsschade waarin je advies geeft over schadeherstel en om dit vervolgens aan te pakken. Van herstel van de fundering tot herstel van het stucwerk. Samen zorgen jullie voor een mooi eindresultaat.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat
  • rijbewijs B (bij voorkeur)
  • ervaring als timmerman
  • nuchtere instelling

Over het bedrijf

Dit nuchtere en eerlijke bedrijf bestaat al sinds 1955. Ze vertellen hun klanten altijd eerlijk wat wel en niet mogelijk is en denken graag mee. Ze doen alles in overleg. Dit betekent dat zij in de voorbereidingsfase van de werkzaamheden alles tot in detail bespreken. Zo worden onverwachte tegenvallers voorkomen. Ze pakken klussen aan in de nieuwbouw, verbouw, renovatie, restauratie, onderhoud, reparaties en aardbevingsherstel. Het team is ervaren maar klein. De onderlinge communicatie is nuchter en er is altijd ruimte voor humor.

Wat wij bieden

Wij bieden een fulltime functie en als het van beide kanten goed bevalt, dan ook voor langere tijd. Uiteraard krijg je een passend salaris dat zal variëren tussen € 14,- en € 20,- bruto per uur. Dit is afhankelijk van de ervaring die je meebrengt. 

Ben jij enthousiast geworden om als timmerman in de regio Ten Boer aan het werk te gaan? Solliciteer dan voor 31 juli 2021. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie van timmerman? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via