Vacature: Opperman stratenmaker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Hoogeveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Vind jij het leuk om in de bouw te werken? Ben je graag de helpende hand van de stratenmaker en wil je graag de fijn kneepjes van het vak leren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor onze opdrachtgever zijn wij ter uitbreiding van het team in Drenthe op zoek naar een enthousiaste opperman stratenmaker. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het helpen bestraten van straten en trottoirs. Daarnaast werk je ook volop mee aan tuinen, bedrijfsterreinen, speelparken en plantsoenen. Als opperman stratenmaker ben jij onmisbaar in de bouw en ben je de ondersteunende kracht die ervoor zorgt dat de materialen klaarliggen. Daarnaast is het van belang dat jij de stratenmaker kunt ondersteunen met het straten, opruimen en het netjes houden van de omgeving.  In deze functie is geen week en geen project is het zelfde. De ervaren stratenmaker en jij vormen een vast team en gaan voornamelijk vanuit huis op pad!

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs B
  • In bezit van VCA of bereid om dit te halen
  • in bezit van eigen vervoer (bij voorkeur)
  • enthousiast
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een nuchter bedrijf met veel opdrachten in de 3 noordelijke provincies. Vanwege toenemende drukte zijn ze op zoek naar een topper om toe te voegen aan team Drenthe. Er wordt kort en bondig gecommuniceerd en je weet gelijk waar je aan toe bent. Er werken ongeveer 12 medewerkers binnen het team. Kortom een leuke werkgever waar je ieder seizoen van maart tot en met december weer terug kunt komen. Je kunt je volop door ontwikkelen en er wordt hard gewerkt maar waar ook zeker ruimte is voor een grap en een grol. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan waar je van circa 07:00 uur -16:00 uur aan de slag kunt.  Het uurloon varieert van € 11,- tot € 15,- bruto per uur conform de cao Groen, Grond en Infrastructuur. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Spreekt de vacature van opperman stratenmaker jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 5 augustus 2021. Heb je vragen over de vacature 'Opperman Stratenmaker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via