Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 8,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drogeham
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een leuke baan waar je jouw handen uit de mouwen kunt steken? Wegens aanhoudende drukte zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een magazijnmedewerker.

Als magazijnmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de juiste verwerking van binnengekomen materialen. Je verzamelt en sorteert deze en vervolgens zet je het klaar op de productielocatie. Daarnaast draag jij zorg voor het klaarzetten en inpakken van de geproduceerde elementen, zodat je collega deze op de vrachtwagen kan laden. 

Functie-eisen

  • aanpakkers mentaliteit 
  • fulltime beschikbaar 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een innoverend en vooruitstrevend bedrijf in de houtskeletbouw. In het bedrijf zijn korte lijnen en er heerst een nonsens werkomgeving. Er is een gezellige sfeer onder de ongeveer 30 collega's en samen zijn jullie een gemotiveerd team. Tenslotte biedt de opdrachtgever mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie. 

Wat wij bieden

 Het betreft een fulltime functie. De werktijden zijn van 7:00 uur tot 16:00 uur. Het bruto uurloon is conform de cao Timmerindustrie en zal liggen tussen de € 8,65 en € 11,37 exclusief een atv vergoeding. Bij een werkweek van 40 uur ontvang je over je bruto uurloon een ATV vergoeding van 8,23% Het exacte loon wordt bepaald op basis van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Ben jij de magazijnmedewerker die onze opdrachtgever zoekt? Of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen 0512-220440. Graag ontvangen we uiterlijk 29 juli jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via