Vacature: Stukadoor

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Heb jij (enige) ervaring als stukadoor en ben jij op zoek naar een andere- of nieuwe werkgever? Lees dan even verder en solliciteer!

Voor een stukadoorsbedrijf in Marum zijn wij op zoek naar een stukadoor die het belangrijk vindt om netjes werk af te leveren. Belangrijk is dat je weet dat jij het visitekaartje bent voor het bedrijf en dat je daarom je best doet om zo goed mogelijk werk te verrichten. Uiteraard is jouw hoofdtaak het stucen van plafonds en muren. Uiteraard wordt er ook van je verwacht dat je de ruimte waarin je werk netjes achterlaat.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • enkele ervaring als stukadoor

Over het bedrijf

Het stukadoorsbedrijf in Marum staat in de regio erg goed bekend. Ze zijn zeer allround en zijn te vinden op grote en kleine projecten. Door de groei die ze de afgelopen tijd meemaken zijn ze op zoek naar een nieuwe stukadoor. Kwaliteit staat altijd op op de eerste plaats!

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van je ervaring en zal, op basis van de cao Bouw , tussen de €13,- en €15,- zijn.

Wil jij binnenkort starten als stukadoor? Solliciteer dan uiterlijk voor 26 juni 2021. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via