Vacature: Monteur pompen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tolbert
  • Opleidingsniveau MavoMbo

Over de functie

Heb jij enige ervaring met sleutelen en ben jij opzoek naar een nieuwe- of andere uitdaging? Dan is de vacature 'monteur pompen' misschien wel iets voor jou!

Over het algemeen zal je aan het werk zijn op de locatie in de buurt van Leek, waar je voornamelijk orders klaar gaat maken. Dit houdt in dat je pompen monteert/in elkaar zet die voor een zeer uiteenlopend klantenbestand bestemd zijn. Wel zijn het met name pompen die gebruikt worden in de voedingsindustrie, denk aan bijvoorbeeld pompen voor: patat, jam, sauzen en aardappelpuree. Het kan heel af en toe voorkomen dat je met monteurs op pad gaat voor bezorging of reparatie van pompen.

Functie-eisen

  • afgeronde technische opleiding (bijvoorbeeld MTS WTB) óf ervaring met sleutelen/in de techniek

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor je aan het werk gaat is een familiebedrijf in de buurt van Leek met tussen de 15 en 20 medewerkers, waar een open cultuur met korte lijnen heerst. Ze ontwerpen en maken kleine tot zeer grote pompen zelf en verkopen deze over de gehele wereld. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie met afwisselende taken. De werktijden liggen tussen 07.30 en 16.15 uur. Er wordt bij de aanstelling ingezet op een langdurig dienstverband dus ook met het oog op de toekomst zit je hier goed! Daarnaast zal je salaris gebaseerd zijn op de cao Klein Metaal en is deze afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Ben jij de monteur pompen waar onze opdrachtgever naar op zoek is? Solliciteer dan voor 26 juli aanstaande. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature 'monteur pompen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via