Vacature: Medewerker bediening Norg

  • Salaris Tussen € 8,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Norg
  • Opleidingsniveau VmboMavoMboHavo

Over de functie

Wil jij deze vakantie werken als fulltime- of parttime horecamedewerker? Of wil jij misschien daarna nog wel langer door, misschien wel als bijbaan? Bijna alles is in overleg wel mogelijk als jij in de buurt woont van Norg en graag in de horeca aan de slag wil!

Voor een Grand café in Norg zijn wij op zoek naar bedieningsmedewerkers, maar ook (hulp) koks en vakantiekrachten. De meeste drukte is in de weekenden; de vrijdagen, zaterdagen en zondagen. Het zou dus fijn zijn dat jij zo veel mogelijk weekenden beschikbaar bent. Ben je structureel 1 of 2 dagen in het weekend beschikbaar, is dat ook prima. Als je al enige ervaring hebt in de horeca, is dat mooi meegenomen. Heb je nog geen ervaring en wil je het graag leren? Dan kan dat ook!

Functie-eisen

  • grotendeels de weekenden beschikbaar
  • (enige) ervaring in de horeca
  • communicatief vaardig

Over het bedrijf

Het Grand café in Norg is in de laatste jaren flink gerenoveerd en opgeknapt; een echte trekpleister voor toeristen in een bosrijke omgeving. Ze bieden een huiselijke sfeer, vriendelijk personeel en een nostalgische ambiance. Het is ook mogelijk om te overnachten.

Wat wij bieden

Het betreft vakantiewerk of een parttime- of fulltime functie voor in ieder geval de zomerperiode waarbij overname door onze opdrachtgever tot de mogelijkheden behoort. Je bruto uurloon is afhankelijk van je ervaring en zal, op basis van de cao Horeca, tussen de €8,- en €12,- zijn.

Wil jij binnenkort starten als medewerker in de bediening? Solliciteer dan uiterlijk voor 26 juli 2021. Voor vragen of meer informatie over de vacature kun je terecht bij ons uitzendbureau in Leek, via het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via