Vacature: Vestigingsleider Abiant Stadskanaal

 • Salaris € 3605 - € 4572
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Stadskanaal
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Abiant Stadskanaal, hier werkt dagelijks een team van enthousiaste collega’s die er iedere dag weer voor gaan om alle opdrachtgevers de beste dienstverlening te bieden, uitzendmedewerkers met plezier voor ons te laten werken en daarbij de geplande omzetgroei te realiseren. Vanwege interne doorgroei zijn wij voor dit team op zoek naar een vestigingsleider die dit team met veel energie en enthousiasme verder wil laten groeien.

Wat ga je doen?
Als vestigingsleider ben je commercieel eindverantwoordelijk voor de vestiging van Abiant in Stadskanaal. Dit betekent dat je zelf actief meewerkt en daarbij een voorbeeldrol vervult voor je team: netwerken, kandidaten werven, klanten acquireren en matches maken. Je ziet commerciële kansen en weet deze optimaal te benutten en contacten met relaties te onderhouden. Verder zorg je ervoor dat je collega’s in de teams hun werk zo goed mogelijk kunnen doen.

Naast de sales stel je de vestigingsplannen op en ga je voor uitdagende doelstellingen. Je hebt regelmatig overleg met de regiomanager en overige vestigingsleiders over de voortgang van de plannen en doelstellingen en je neemt team hier actief in mee. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Competenties zoals inlevingsvermogen, sensitiviteit, ondernemerschap passen perfect bij jou. Je bent een energieke, commerciële en ondernemende persoonlijkheid. Door deze kwaliteiten ben jij de vestigingsleider die het team in Stadskanaal weet te ontwikkelen en met ’met elkaar nog meer groei weet te realiseren.

Dit vul je aan met:

 • hbo werk- en denkniveau
 • ruime ervaring in een commerciële en leidinggevende functie, bij voorkeur in de uitzendbranche
 • kennis en/of affiniteit met onze branches
 • kennis van de bedrijvigheid in de regio
 • uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden
 • initiatiefrijk, motiverend en probleemoplossend vermogen

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het Noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Betrokken medewerkers die graag voor ons en onze veelzijdige opdrachtgevers werken. Trouwe opdrachtgevers die wij bedienen vanuit 11 vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie.

Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie, geen generalist maar uitzend-specialist in acht sectoren. Daarbij opereren wij in een snel veranderende arbeids- en bedrijvenmarkt met regelmatig wijzigende wetgeving. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij niet als eenlingen maar als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Wij werken mens gedreven, staan voor de belangen van onze medewerkers en gaan voor de wensen van onze opdrachtgevers. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. In jouw team heerst er een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou verder:

 • een functie voor 40 uur per week
 • afhankelijk van ervaring een salaris tussen € 3.605,- en max. € 4.572,- op fulltime basis (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • winstuitkering, auto van de zaak en goede pensioenvoorzieningen

Enthousiast?
Ben jij de vestigingsleider waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan voor 6 augustus 2021. Heb je nog vragen over de vacature ‘Vestigingsleider Abiant Stadskanaal’? Neem dan gerust contact op met Margriet Veldman, HR adviseur. Zij vertelt je graag meer over de functie, je kunt haar bereiken op het telefoonnummer 06 15 96 00 04.

Deel deze vacature via