Vacature: Calculator/ werkvoorbereider

  • Salaris Tussen € 15,- en € 24,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau MboHboWo

Over de functie

Blink jij uit in het calculeren en uitwerken van bestekken en tekeningen? Reageer dan op deze vacature voor calculator/werkvoorbereider.

Als calculator en werkvoorbereider zorg jij ervoor dat bestekken en tekeningen volledig worden gecalculeerd en uitgewerkt. De bestekken en tekeningen richten zich met name op nieuwbouw, renovatie en de herstelwerkzaamheden van bevingsschade. 

Jouw taken bestaan dus uit het calculeren en uitwerken van bestekken en tekeningen, opdrachtbevestigingen maken voor alle kopende en inkopende partijen voor diverse projecten en het afhandelen van alle problemen die voorkomen als het gaat om bestekken en tekeningen. Ook stel je werkplannen op voor projecten die uitgevoerd zullen worden aan de hand van aan jou aangereikte standaardgegevens. Jij bent eindverantwoordelijk en draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de werkzaamheden.

Functie-eisen

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • MBO4/ HBO werk- en denkniveau 
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in het vakgebied 

Over het bedrijf

Onze vakmannen zijn een begrip in de regio. Wij houden ons bezig met nieuwbouwprojecten, renovaties en herstelwerkzaamheden met betrekking tot bevingsschade. Wij zijn een enthousiaste groep van 14 gedreven medewerkers die zorgen dat alles tot in detail geregeld is.

Wat wij bieden

De vacature voor calculator en werkvoorbereider betreft een fulltime functie voor langere tijd. Wanneer het werk van beide kanten positief bevalt, bestaat de mogelijkheid tot een rechtstreeks dienstverband bij ons bedrijf. Jouw bruto uurloon zal tussen de €15,00 en €24,00 liggen, conform cao. Het exacte loon is gebonden aan de kennis en ervaring die je met je meebrengt. 

Wil jij aan de slag als calculator en werkvoorbereider? Of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum op telefoonnummer 050 319 9630. Je kunt solliciteren tot en met 1 augustus.

Deel deze vacature via