Vacature: Werkvoorbereider kozijnen Middelstum

  • Salaris Tussen € 2700,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Middelstum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als werkvoorbereider en tekenaar? En wil jij zorgen dat het proces rondom kozijnen van de opdracht tot de uitvoering goed georganiseerd is? Kijk dan naar deze vacature voor werkvoorbereider en tekenaar.

Als werkvoorbereider en tekenaar kozijnen draag jij verantwoordelijkheid voor gehele projecten. Wanneer je start begin je met een inwerktraject. Na dit traject krijg je gehele projecten tot jouw verantwoordelijkheid. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Je begint de dag met overleg, vervolgens ga je aan de slag met jouw werkzaamheden. Dit zijn onder andere het maken van tekeningen, het bestellen van materialen, het informeren van collega's in de fabriek, het beantwoorden van vragen en het contact onderhouden met de klant. Op deze manier begeleid je het gehele proces. Daarnaast ben je bezig met het aansturen van CNC-gestuurde machines die het hout afkorten en zorgen dat de onderdelen op maat worden gemaakt.

Functie-eisen

  • Communicatief vaardig
  • Kritische denkhouding en oplossend vermogen
  • Kennis van HSB CAD, Matrix en KVT (bij voorkeur)
  • 32-40 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf

Wij maken kant-en-klare gevelelementen voor zowel aannemers als particuliere. We hebben dus veel afwisseling tussen grotere en kleinere projecten, waardoor jouw werkzaamheden dus ook afwisselend zijn. De afgelopen tijd is ons bedrijf flink gemoderniseerd. Er zijn een aantal nieuwe machines aangeschaft. Naast kozijnen worden er nu ook HSB-elementen gemaakt in de fabriek. Door de ontwikkeling en ambities van ons bedrijf zijn wij op zoek naar versterking binnen ons team.

De sfeer binnen ons bedrijf is informeel, er is ruimte voor humor en iedereen wordt gewaardeerd om zijn mening. Er is voor iedereen ruimte om mee te denken in de organisatie. In ons bedrijf werken ongeveer 20 werknemers, waarvan 15 in de fabriek in de productie. Jij zal aan de slag gaan in een team van 4 werknemers, dit zijn werkvoorbereiders en tekenaars op kantoor. Jullie staan in direct contact met de fabriek. Jij zal veel gaan samenwerken met je directe collega Erwin, samen pakken jullie het werk op voor ramen, deuren en kozijnen.

Wat wij bieden

Je maakt bij ons deel uit van een modern timmerbedrijf in Middelstum waar ruimte is voor eigen inbreng. Thuiswerken bestaat bij ons uit een van de mogelijkheden, wij vinden een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk. 

Als werkvoorbereider kozijnen ga je 32 tot 40 uur per week aan de slag. Je start met een contract voor bepaalde tijd. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen kan dit omgezet worden in en vast contract. Jouw salaris zal uitkomen tussen de € 2.700,- en € 3.200,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van je kennis en ervaring.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en wil je aan de slag als werkvoorbereider en tekenaar kozijnen in Middelstum? Of wil je eerst meer informatie? Voor meer informatie of vragen over de vacature 'Werkvoorbereider kozijnen Middelstum' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Bedum via het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt solliciteren tot en met 1 augustus.

Deel deze vacature via