Vacature: Productiemedewerker Glas

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij nauwkeurig en ga je zorgvuldig te werk? Wil jij zorgen voor perfect uitgesneden glas? Lees dan verder voor de vacature voor productiemederwerker glas.

Als productiemedewerker glas zorg jij ervoor dat al het glas op de juiste wijze wordt versneden door de machine, je bent dus onmisbaar voor de fabriek. Samen met je collega's zorg je ervoor dat klanten krijgen wat ze verwachten. 

Ervaring in dit specifieke werk als productiemedewerker glas is niet vereist. Een proactieve houding is wel gewenst, net als enig technisch inzicht. Als je beschikt over de juiste mentaliteit en motivatie leren we je alle kneepjes van het vak en zorgen we dat je alles leert en zelfstandig bij ons aan de slag kunt. 

Het werk in onze fabriek is lichamelijk zwaar, daarom is het belangrijk dat je fysiek in staat bent om de glasplaten bij ons op de snijtafel te leggen.

Functie-eisen

  • Proactieve werkhouding
  • Lichamelijk sterk
  • Aandacht voor kwaliteit en veiligheid

Over het bedrijf

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met glas te maken heeft. We zijn een jong en dynamisch bedrijf met een informele werksfeer. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf en de ruimte voor plezier tussen de werkzaamheden door zul je je snel thuis voelen bij ons.

Bij ons zul je zowel in teamverband als zelfstandig aan het werk gaan.

Wat wij bieden

Als productiemedewerker glas ga je fulltime aan het werk. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen is een vast dienstverband bij ons een mogelijkheid. Jouw salaris zal tussen de €10,65 en €12,00 per uur liggen, conform cao. Het exacte loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je meebrengt.

Heb jij na het lezen van de vacature voor productiemedewerker glas interesse gekregen in deze functie? Of heb je vragen over de vacature 'productiemedewerker glas'? Neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Bedum via telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt solliciteren tot en met 1 augustus.

Deel deze vacature via