Vacature: Technisch Inkoper

  • Salaris Tussen € 2854,- en € 3149,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij commercieel en administratief sterk en is onderhandelen niet iets vreemds voor je, dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Als technisch inkoper zorg jij ervoor dat materialen, grondstoffen, onderdelen en diensten volgens de vastgestelde condities tijdig beschikbaar zijn tegen een goede prijs.

Onze opdrachtgever ontwerpt, fabriceert en verkoopt een speciaal assortiment van kwalitatief hoogwaardige elektromotoren en industrieventilatoren. Onze opdrachtgever is meer dan 100 jaar oud en internationaal georiënteerd. De producten bieden de oplossing voor technisch uitdagende vragen die hun klanten stellen. Zoals schokvaste, PM en laag magnetische elektromotoren die in onderzeeërs, mijnenvegers en fregatten wereldwijd worden gebruikt. Als technisch inloper verken je de markt van leveranciers voor wat betreft leveringsmogelijkheden, levertijd en leveringsbetrouwbaarheid. Je stelt offertes op en hebt goed inzicht in het verbruik en voorraad. Je beoordeelt offertes op basis van prijs en levertijd. Je koopt materialen, grondstoffen, onderdelen en diensten in en onderhandelt over prijs en levertijd. Tevens bewaak je de levertijden en zorg je voor een correcte inkoopadministratie.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een commercieel technische achtergrond
  • Je hebt enige jaren ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift
  • Je beheerst de talen Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift
  • Je kunt goed relaties onderhouden, samenwerken en onderhandelen
  • Je hebt een mbo denk- en werkniveau

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever ontwerpt, fabriceert en verkoopt een speciaal assortiment van kwalitatief hoogwaardige elektromotoren en industrieventilatoren. Onze opdrachtgever is meer dan 100 jaar oud en internationaal georiënteerd. De producten bieden de oplossing voor technisch uitdagende vragen die hun klanten stellen. Zoals schokvaste, PM en laag magnetische elektromotoren die in onderzeeërs, mijnenvegers en fregatten wereldwijd worden gebruikt. De sfeer binnen het bedrijf is informeel.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week maar parttime is ook bespreekbaar bij een overzichtelijk bedrijf met een informele werkomgeving. Heb jij je kwaliteiten laten zien na een bepaalde periode, dan ligt jouw arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd voor je klaar. Het salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisindicatie tussen de € 2.854,97 en € 3.149,64 bruto per maand.

Grijp jij deze kans? Stuur ons dan uiterlijk 8 augustus jouw cv inclusief motivatie. Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met onze afdeling Werving en Selectie door te bellen naar 050 206 00 91. Wij vertellen je graag meer over onze opdrachtgever en zijn benieuwd naar jouw ambities.

Deel deze vacature via