Vacature: Vakantiewerk - bouw- en sloopwerkzaamheden

  • Salaris Tussen € 4,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij na een lang schooljaar stilzitten nu graag de handen uit de mouwen steken en lekker fysiek bezig zijn? Lees dan snel verder!

Voor een opdrachtgever in Leek die verschillende dienstverlenende taken uitvoert zijn wij op zoek naar een vakantiekracht die deze zomer de handen uit de mouwen wil steken. Je gaat met ervaren vakmensen mee naar de klus en assisteert daar bij het uitvoeren van sloop- en bouwwerkzaamheden. De ene dag help je met het slopen van een muurtje en zorgt dat de bouwplaats weer netjes achtergelaten kan worden. De volgende dag help je de timmerman weer met het opbouwen van het project.

Functie-eisen

We zoeken een vakantiekracht die minimaal een 3 weken beschikbaar is en die wel een beetje affiniteit heeft met de bouw of een opleiding in deze richting volgt. Voor dit werk geldt een minimale leeftijd van 16 jaar. 

Over het bedrijf

Onze werkgever is gevestigd in Leek en heeft als doel het ontzorgen van particulieren en bedrijven. Ze bieden verschillende dienstverleningen aan waaronder het slopen en bouwen. Op dit moment bestaat het team uit ongeveer 10 medewerkers, maar ze zijn snel groeiende. 

Wat wij bieden

Wij bieden jouw een leuke vakantiebaan waarbij je een leuk zakcentje kan verdienen. Je werkt in een leuk team en wie weet hou je er wel een bijbaan aan over!

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die straks lekker fysiek aan het werk gaat? Solliciteer dan uiterlijk 6 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk - bouw- en sloopwerkzaamheden" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via