Vacature: Vakantiewerk - horeca

  • Salaris Tussen € 3,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opende
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

"Mag ik een ijsje?" "Heb je voor mij een patatje mayo?" of "Kun je voor mij een broodje hamburger maken?" Zo maar een paar vragen die jou als vakantiekracht in de horeca kunnen worden gesteld.

De enthousiaste vakantiegangers of dagtoeristen komen bij jou hun bestelling plaatsen die jij dan vervolgens zelf klaar maakt of doorgeeft aan je collega. Je zorgt ervoor dat de vriezer goed gevuld is met ijsjes en dat er voldoende drankjes gekoeld staan. Samen met je collega's zorg je er daarnaast voor dat het verkooppunt en het terras er netjes uitzien zodat de gasten zich welkom voelen. Aan het einde van de werkdag laat je de boel uiteraard netjes en schoon achter. 

Bij goed functioneren zou je er zomaar een bijbaantje aan over kunnen houden of gewoon volgend seizoen weer gevraagd kunnen worden om te komen werken.

Functie-eisen

Nog geen ervaring? Geen probleem. Zolang je maar enthousiast bent en bereid bent om hard te werken.

Daarnaast vragen we:

  • een goed humeur
  • met geld kunnen omgaan
  • klantvriendelijke instelling
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever zorgt voor een leuk en afwisselend vakantiewerk. Saai is het nooit met het gezellige en enthousiaste team van onze opdrachtgever.

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen.

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die straks ijsjes staat te verkopen? Solliciteer dan uiterlijk 9 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk - horeca" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via