Vacature: Productieleider

  • Salaris Tussen € 2890,- en € 4000,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Een zeer diverse baan met veel mogelijkheden als productieleider dat is waar jij naar op zoek bent!

Wij zijn op zoek naar een productieleider met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zijn/haar team resultaatgericht weet te enthousiasmeren. Dagelijks zorg jij er samen met je team voor dat orders volgens de HACCP, de NAK werkwijze en SKAL regels de band af rollen. Na een eind controle wordt het product op transport gezet naar klanten in zowel binnen als buitenland. Als productieleider is het belangrijk dat jij je team zo weet te sturen dat zij nauw samenwerken en vol enthousiasme resultaatgericht te werk gaan. Het is daarbij belangrijk dat jij als productieleider nauw contact onderhoud met alle externe partijen die hierbij komen kijken en zorgt hierbij voor de juiste terug koppeling aan alle afdelingen binnen het bedrijf.

Functie-eisen

  • Hbo werk- en denkniveau
  • je hebt aantoonbare ervaring in een leidinggevende functie

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een actieve groeide onderneming waarbij je de kans krijgt om je verder te ontwikkelen in een fijne werksfeer en gemotiveerde collega’s waarbij geen dag hetzelfde is. Zij zijn met name actief in duurzame landbouw op het gebied van gewas ontwikkeling.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan als productieleider waarbij de werkzaamheden voor langere tijd zijn met uitzicht op een vast dienstverband bij wederzijds goed bevallen. Als productieleider ligt jou bruto maandloon tussen de € 2890,- en € 4000 conform eigen bedrijfsregeling.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag als productieleider aan het werk? Twijfel dan niet en reageer voor 27 augustus! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature ‘productieleider’? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda. We zijn te bereiken op het telefoonnummer 0597 59 1115.

Deel deze vacature via