Vacature: Procesoperator (dagdienst)

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Warffum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij je bezighouden met het optimaliseren van onze nieuwe productielijn voor een nieuw ontwikkeld product? Reageer dan direct op deze vacature voor procesoperator!

Als procesoperator in de dagdienst bedien jij de apparatuur van de productielijn, bewaak je het gehele proces en zorg jij ervoor dat problemen en storingen worden opgelost. Goed technisch inzicht is dus belangrijk. Kwaliteit heb jij hoog staan, je bent veel bezig met het bewaken van de productkwaliteit. Hiervoor maak je gebruik van laboratoriumanalyses. Daarnaast houd je controle over de ondersteunende processen, zoals energie en reststoffen. Samen met je collega's streef je naar continue verbetering, samen werken jullie aan optimalisatievoorstellen aangaande het productieproces.

Functie-eisen

  • Affiniteit met procestechniek
  • Ambitie om te leren
  • Mbo diploma richting techniek/operator

Over het bedrijf

Het internationaal opererende bedrijf is gevestigd in het Noorden van Groningen en is gespecialiseerd in de productie van gedroogde aardappelproducten (granulaat en vlokken). Het bedrijf bestaat uit ongeveer 230 werknemers, verdeeld over de gehele organisatie. Binnen de organisatie zijn er veel doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf heeft ontwikkeling van hun medewerkers hoog staan, daarom bieden zij jou alle kansen om jezelf op persoonlijk en professioneel gebied te ontwikkelen. Leren, ervaren en plezier staan centraal bij het bedrijf.

Wat wij bieden

Als procesoperator in de dagdienst ga je fulltime aan het werk. Jouw salaris ligt conform cao tussen de €13,00 en €16,00 bruto per uur. Het uiteindelijke salaris wordt altijd bepaald aan de hand van jouw kennis en ervaring. 

Wil jij aan het werk als proces operator in de dagdienst? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 16 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer weten over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via