Vacature: Vakantiebaan productiehal Farmsum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij aankomende zomer graag aan het werk? Stop dan met zoeken! Als vakantiekracht met VCA-certificaat hebben wij de ideale zomerbaan voor je beschikbaar.

Je gaat in deze periode schoonmaken op een productielocatie in de buurt van Delfzijl waar gedurende het jaar gipsplaten worden geproduceerd. Samen met een groep van circa 8 - 10 andere vakantiekrachten!

Voor de periode van 31 juli tot en met 22 augustus  (week 30 t/m 33) zijn wij op zoek naar harde werkers die graag de handen uit de mouwen steken. Banden, filters, het maakt jou niet uit want jij krijgt alles weer goed schoon! Zo ben je bezig met putten leegscheppen, rollen schoon krabben, vet opruimen en af en toe assistentie van de technische dienst. Je deinst er dus zeker niet voor terug om een beetje vies te worden.

Het is hard werken, maar er is ook zeker ruimte voor een geintje met jouw collega's op zijn tijd. Omdat de werkzaamheden plaatsvinden in een fabriek is de minimumleeftijd om hier aan de slag te gaan 18 jaar. Verder is het voor deze vakantiebaan nodig om een VCA-certificaat te hebben. 

Functie-eisen

  • VCA-certificaat 
  • beschikbaar in de periode van 31 juli tot en met 22 augustus

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat produceert gipsplaten. De gemaakte producten en systemen worden toegepast in gebouwen in het hele land of verkocht in bouwmarkten. Zij zijn gevestigd in de omgeving van Delfzijl.

Wat wij bieden

Wij bieden de ideale zomerbaan! En de kans om ervaring op de toen in een fabriek, daar machines uit elkaar te halen en veel te leren. Het uurloon ligt tussen de €10,43 en €11,74. 

Heb je een andere beschikbaarheid en wil je graag werken, solliciteer dan ook gerust.

Ben je enthousiast geworden en wil jij deze zomer graag aan het werk als vakantiekracht met VCA-certificaat? Solliciteer dan gelijk! Solliciteren kan tot en met 25 juli. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Bel ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22.

Deel deze vacature via