Vacature: Medewerker bedrijfsbureau

  • Salaris €3500,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Farmsum
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Abiant Spijk zoekt voor een productiebedrijf in de omgeving een medewerker bedrijfsbureau!

Wat zijn de belangrijkste werkzaamheden van de Medewerker Bedrijfsbureau? Je draagt verantwoordelijkheid voor afstemming en (interne) communicatie wanneer het gaat om de productieplanning met alle betrokken partijen. Je bent verantwoordelijk voor de personele bezetting van de productieafdeling en zorgt daarmee voor de continuïteit van het productieproces. Je ondersteunt en stuurt de verschillende ploegen aan. Verder bewaak je de KPI's, wanneer er afwijkingen zijn signaleer je deze en meld je dit. Verder regel en plan je opleidingen en scholing voor medewerker. Je bewaakt vergunningen, rekening houdend met de geldende regelgeving. Ook stel je rapportages op en controleer je deze. In de rol van medewerker bedrijfsbureau pak je ook de taken op als veiligheidsfunctionaris. 

Functie-eisen

Voor de vacature medewerker bedrijfsbureau zoeken wij een enthousiaste, communicatief vaardige collega. Je beschikt daarnaast over een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent gedreven! Je bent kwaliteitsbewust en -gericht en denkt op innovatieve wijze mee over mogelijke verbeteringen binnen de organisatie.

Verder zoeken wij voor deze rol als medewerker bedrijfsbureau:

  • hbo werk- en denkniveau, een afgeronde opleiding richting bedrijfskunde of vergelijkbaar 
  • ervaring in een soortgelijke rol is een pre, maar geen harde eis!
  • cijfermatig en analytisch sterk 
  • uitstekende kennis van Excel 

Over het bedrijf

Een dynamisch en snelgroeiend bedrijf dat gespecialiseerd is in het opwerken van niet recyclebare afvalstromen tot bruikbare materialen, waarmee primaire grondstoffen en fossiele brandstoffen worden vervangen. De alternatieve grond- en brandstoffen worden in diverse industriële processen ingezet. Het bedrijf kenmerkt zich door een informele werksfeer, haar betrokkenheid en professionaliteit.

Wat wij bieden

We bieden je een fulltime baan in de dagdienst, met kans op een vast dienstverband. Je treedt rechtstreeks in dienst bij onze opdrachtgever. Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie. Je inzet en de behaalde resultaten worden beloond met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het bruto maandsalaris is €3500,- per maand.

Ben jij de medewerker bedrijfsbureau die wij zoeken? Dan zien we graag je sollicitatie met motivatie tegemoet. Reageren kan tot en met 25 juli. Heb je vragen of wil je meer informatie? Ons uitzendbureau in Spijk is bereikbaar op het telefoonnummer 0596 59 2222.

Deel deze vacature via