Vacature: (bij)baan oproepbasis VCA-certificaat

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Spijk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Ben jij op zoek naar een bijbaan in de regio Spijk/Eemshaven/Delfzijl? En ben jij flexibel beschikbaar? Word dan Abianter bij Spijk!

Wij zijn doorlopend op zoek naar handige aanpakkers! Wat je gaat doen? Dat kan verschillen. Maar je kan denken aan: sorteren van gipsplaten, aan- en afpikken van boten in de Eemshaven, productiewerkzaamheden in ploegendiensten, logistieke werkzaamheden en aardappels sorteren.

Functie-eisen

  • VCA-certificaat (of bereid deze te halen)

Over het bedrijf

Werken bij Abiant betekent een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Abiant is een dynamische en open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig. Wij zijn actief in de volgende sectoren: agrarisch, techniek, bouw, productie, transport & logistiek, GWW, groen, facilitaire en zakelijke dienstverlening.

Wat wij bieden

Afwisseling! En de mogelijkheid om zelf aan te geven waar en wanneer je aan het werk wilt en kunt. Elke week kun je doorgeven welke dagen jij beschikbaar bent voor werk. Of dat nu alleen de weekenden is, doordeweeks of een aantal specifieke dagen of avonden. Het uurloon is ook wisselend, afhankelijk van je ervaring en leeftijd ligt dit tussen de €8,- en €14,- per uur. Reiskosten zijn ook in overleg. 

Is deze bijbaan net wat voor jou? Reageer dan gelijk! Heb je vragen of wil je meer weten? Bel dan gerust met ons uitzendbureau in Spijk, wij zijn bereikbaar op 0596 59 2222.

Deel deze vacature via