Vacature: Schoonmaker Heerenveen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMboVwo

Over de functie

Wordt jij blij van schone en glimmende kantoren en heb jij deze zomerperiode tijd om wat extra klussen op te pakken? Dan ben je gene waar onze opdrachtgever, super blij van wordt. Ga jij aan de slag als schoonmaker in Heerenveen en omgeving?

Als schoonmaker ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken van een kantoorpand. Daarnaast zoeken we ook iemand die de kinderopvang in Oudehaske wil schoonmaken. Beiden projecten zijn perfect te combineren, je kunt vanaf 16:30 starten. Maar later beginnen is ook een optie. Qua werkzaamheden kun je denken aan stoffen, dweilen, afnemen en het reinigen van bureaus. Het is belangrijk dat jij secuur bent, en dat je zelfstandig kunt werken. Je kunt starten per week 29, de week daarvoor wordt je kort ingewerkt door de eigenaar van het bedrijf. Je kunt tot circa week 33 aan de gang.

Functie-eisen

  • ervaring met schoonmaken
  • beschikbaar van week 29 t/m 33 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team.  Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor komende zomer. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,- en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Heerenveen omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Sneek? Solliciteer dan voor 9 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker Heerenveen'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via