Vacature: Grondwerker Westernieland

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Westernieland
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

“Nait soez’n, deurbroez’n”. Daar kan jij jezelf in vinden. Jij hebt aan energie geen gebrek en bent graag buiten aan het werk. Dit past goed bij A. Kolkena grond- en straatwerk, een mooi bedrijf waar jij je de komende jaren volop kunt ontwikkelen als grondwerker! 

Ons bedrijf in Westernieland bestaat uit een groep ervaren grondwerkers, stratenmakers en kraanmachinisten. A. Kolkena is gespecialiseerd in grond- en straatwerk. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Samen met je team zorg je ervoor dat het straatwerk er netjes in komt te liggen. Als grondwerker geef jij de kraanmachinist aanwijzingen over waar de aanwezige leidingen en kabels in de grond liggen. Daarnaast ondersteun je collega machinisten en rondwerkers met het afvlakken en egaliseren van grond, het aanleggen van riolering, het graven en verdichten van sleuven en het plaatsen van kolken en putten. Ervaring in de werkzaamheden is geen vereiste, affiniteit met de werkzaamheden vinden wij wel belangrijk.

Functie-eisen

  • Goede lichamelijke gesteldheid
  • VCA-certificaat of bereid om deze te halen
  • B rijbewijs en eigen vervoer

Over het bedrijf

In Groningen en omgeving houden wij ons bezig met graafwerkzaamheden, fundering uitgraven, tuinaanleg, drainage en nog vele andere diensten. Onze graaf-, aanleg- en grondwerkzaamheden voeren wij uit voor bedrijven en particulieren. Van het aanleggen van een tuin, tot slootonderhoud en het plaatsen van beschoeiing. A. Kolkena is een veelzijdige organisatie met veel afwisseling tussen opdrachtgevers. Het aanleggen van een sleufsilo, nieuw sierstraatwerk of een terras, A. Kolkena grond- en straatwerk regelt het allemaal!

Wat wij bieden

De vacature voor grondwerker bij A. Kolkena betreft een fulltime functie (38 uur per week). Jouw salaris ligt tussen de € 10,- en €15,- bruto per uur en wordt bepaald aan de hand van de LEO cao. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring als grondwerker. Het betreft een functie voor langere tijd. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten positief bevallen kun je op termijn een vast contract krijgen bij A. Kolkena grond- en straatwerk. 

Wil jij aan de slag in de buitenlucht? Reageer dan nu op de vacature voor 'grondwerker' bij A. Kolkena grond- en straatwerk. Je kunt solliciteren tot 7 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Ons telefoonnummer is 050 319 96 30.

Deel deze vacature via