Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Wil jij aan het werk in de buitenlucht? Dan is een baan als glazenwasser wat voor jou! Het schoonmaken van ramen met verschillende technieken vraagt om een goede glazenwasser, ben jij dat? Reageer dan op deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een glazenwasser om ons team te versterken. Hoe zien jouw werkzaamheden eruit? Jij houdt je bezig met het schoonmaken van ramen door de ramen te wassen op de traditionele wijze. Je verwijderd het vuil van de ramen met een sopje en vervolgens was je de ramen met een inwasser. Je sponst de kozijnen af en trekt het raam weer door met een raamtrekker. Als laatste zorg je dat de vensterbanken weer schoon en droog worden. Dan kun jij tevreden kijken naar de schone ramen! Je kunt ook worden ingezet om ramen te wassen met een telescoopborstel en osmosewater. Bij voorkeur heb jij enige ervaring in het wassen van ramen. Nog geen ervaring, maar heb je geen hoogtevrees en leer je snel? Ook geen probleem, we leren het je graag. 

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • Zelfstandige houding
  • Sociale, dienstverlenende persoonlijkheid
  • Geen last van hoogtevrees

Over het bedrijf

Wij zijn een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Bedum. We houden ons bezig met hygiëne, schoonmaak en glazenwassen en zorgen ervoor dat onze klanten kunnen genieten van schone, frisse kantoren. Onze specialisatie ligt bij het schoonmaken van kantoren en glazenwassen. Door onze inzet en ervaring zijn wij een begrip in het noorden van Nederland. Kwaliteit hebben wij hoog staan, we streven altijd naar optimale kwaliteit en hygiëne voor onze klanten. Wij zijn op zoek naar iemand die onze passie voor schoonmaken deelt!

Wat wij bieden

De vacature voor glazenwasser in de omgeving van Bedum betreft een fulltime functie voor bepaalde tijd. Wanneer de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen is er uitzicht op een vaste baan als glazenwasser bij ons bedrijf. Jouw salaris zal liggen tussen de €11,- en €15,- bruto per uur, afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt. 

Wil jij bij ons aan het werk als glazenwasser? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 14 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 319 96 30. 

Deel deze vacature via