Vacature: Schouwer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij graag op pad en heb je een beetje technische kennis? Wellicht past deze vacature van schouwer wel bij jou!

Voor onze opdrachtgever, een groot bedrijf het aanleggen en onderhouden van ondergrondse infrastructuur, zijn wij op zoek naar een schouwer. Als schouwer ga je de adressen die de komende tijd op de planning staan langs om te kijken of de meterkast of bouwaansluiting gereed zijn om aan te sluiten door de monteurs. Zodra jij akkoord geeft worden de monteurs op het project ingepland.
Mist er nog iets of is de locatie niet veilig om te werken? Dan geef je dat ook door aan de monteurs en jouw collega's op kantoor.
Jij maakt het 'recept', zodat de monteurs precies weten wat ze nodig zijn en wat ze terplekke kunnen verwachten. Een verantwoordelijke taak dus!

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand met technische kennis. Ben je monteur kabels en leidingen, maar wil je misschien iets minder fysiek werk doen? Of heb je een technische mbo opleiding afgerond? Dan zou deze vacature best eens bij je kunnen passen! Doordat je intern wordt opgeleid door een ervaren schouwer hoef je nog geen vakspecifieke ervaring te hebben.

Daarnaast zoeken we het volgende in een kandidaat:

  • je bent accuraat en pakt snel nieuwe dingen op
  • rijbewijs B en eigen vervoer
  • je bent sociaal vaardig en klantvriendelijk
  • VCA (bij voorkeur)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een grote, internationale speler. Inmiddels zijn er meer dan 1.000 medewerkers in vaste dienst. Ze hebben een goede reputatie en meer dan 50 jaar ervaring.
Ze verzorgen distributienetwerken voor gas, water, elektriciteit en communicatie. Hierbij voeren ze het hele proces uit: van ontwerp en engineering tot aanleg en daarna natuurlijk het onderhoud. 

Wat wij bieden

Wij bieden een functie voor langere tijd waarbij op termijn een contract bij de opdrachtgever mogelijk is. Onze opdrachtgever voorziet je in een laptop en een smartphone. De beloning vindt plaats volgens de cao Metaal & Techniek. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en eventuele ervaring, maar zal tussen de € 10,- en € 15,- bedragen. 

Past deze vacature bij jou? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet voor 10 augustus. Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de vacature 'schouwer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via