Vacature: Medewerker bediening Bij Elzinga

  • Salaris Tussen € 3,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 15 uur
  • Standplaats Ten Boer
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij een passie voor de horeca en zoek jij een bijbaan met veel gezelligheid? Reageer dan direct op deze vacature voor medewerker bediening Bij Elzinga in Ten Boer.

Vanwege uitbreiding van het team zijn wij per direct op zoek naar een topper in de bediening voor in het team Bij Elzinga. Als bedieningsmedewerker zorg jij ervoor dat de gasten kunnen genieten van hun gerechten en een fijne avond hebben. Jij bent het aanspreekpunt voor de gasten en bent gemotiveerd aan het werk. Ook wanneer er 's avonds een extra handje nodig is in de afwas schakel jij snel om en help je hier mee. Wanneer het druk is in het restaurant kan het best hectisch zijn, ook dan staat er een glimlach op jouw gezicht en houdt jij je hoofd koel.

Het restaurant is geopend van donderdag tot en met zondag, wat betekent dat jouw werkdagen variëren tussen deze dagen. De werkzaamheden vinden vooral 's avonds plaats tussen 17:00 en 21:00 uur. In de horeca kan het voorkomen dat je soms wat later klaar bent. 

Functie-eisen

  • Meerdere avonden per week beschikbaar
  • Flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Bij Elzinga is een restaurant in Ten Boer. Dit gezellige restaurant heeft grote bekendheid in de wijde omgeving van Ten Boer en niet zonder reden. Met hun high teas, diners en borrels trekken ze een brede doelgroep aan. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om op afspraak feesten, recepties en partijen te houden Bij Elzinga. Bij Elzinga staan een leuke werksfeer en collegialiteit centraal. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om workshops te volgen op het gebied van wijnkennis en barista.

Wat wij bieden

Bij Elzinga werk je tussen de 8 en 15 uur per week. Als medewerker bediening ga je voor langere tijd aan het werk. Jouw salaris ligt, afhankelijk van je leeftijd, tussen de €3,- en €11,- bruto per uur.

Wil jij als medewerker bediening het team Bij Elzinga komen versterken? Reageer dan direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot en met 12 augustus. Wil je eerst meer informatie of heb je nog vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via