Vacature: Logistiek medewerker hout

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Ten Post
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met verschillende houtsoorten en ben jij een ster in het logistieke proces? Dan hebben wij de baan als logistiek medewerker hout voor jou beschikbaar!

Zachthout, hardhout, tuinhout. Jij weet de verschillen en ook de kenmerken van deze en andere verschillende soorten hout. En dat komt goed van pas voor deze vacature 'logistiek medewerker'! Je gaat werken bij een houthandel, hier ben jij verantwoordelijk voor het logistieke proces. Met de heftruck laad en los je vrachtwagens met hout en plaatmateriaal. Daar waar nodig zet je orders klaar, intern voor andere afdelingen (zoals de schaverij) en ook voor de verlading naar klanten toe. Verder houd jij de voorraad bij zodat deze actueel blijft en materialen tijdig op de juiste plaats kunnen zijn. 

Functie-eisen

  • kennis van hout en bouwmaterialen 
  • heftruckcertificaat 
  • ervaring als logistiek medewerker 

Over het bedrijf

Bij deze klant draait alles om hout en dan met name naaldhout wat geïmporteerd wordt uit Scandinavië. Een groot deel van het hout wordt bij deze houthandel verder bewerkt. Vervolgens wordt het met eigen transport weer bezorgd bij klanten. Deze klanten zijn met name houthandels, klanten in de bouwmaterialen en houtverwerkende industrie. 

Wat wij bieden

Een fulltime functie voor langere tijd. Op termijn is het doel om rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst te treden. Het uurloon is in overleg en afhankelijk van je ervaring en kennis. Beloning vindt plaats aan de hand van de cao Houthandel. En hierbij ligt het uurloon tussen de €10,- en €13,- per uur.

Ben jij de logistiek medewerker die wij zoeken? Solliciteer gelijk! Reageren kan tot en met 13 augustus. Heb je vragen of wil je meer weten over deze logistieke rol bel dan gerust naar ons uitzendbureau in Spijk op het telefoonnummer 0596 59 22 22. 

Deel deze vacature via