Vacature: Commercieel medewerker binnendienst

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3200,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ga jij voor een dynamische rol van commercieel medewerker binnendienst bij een internationale organisatie? En communiceer jij met gemak in het Nederlands en het Engels. Lees dan snel verder over deze dynamische functie als commercieel medewerker binnendienst bij een gerenommeerde internationale handelsonderneming in de verpakkingsindustrie.

Wat ga je doen?
Ter ondersteuning van de afdeling Export sta je in contact met internationale klanten en zorg je voor een passende offerte en de volledige opvolging hiervan. Daarnaast sta jij garant voor een correcte administratieve afhandeling van de gehele orderprocedure in het ERP-systeem. Hierbij horen uiteraard ook het regelen van export-, transport- en douaneformulieren. Daarnaast ondersteun jij je collega’s bij marketingactiviteiten het organiseren van (internationale) beurzen.

Functie-eisen

Wat verwachten wij van jou? 

  • hbo werk- en denkniveau
  • ervaring in een vergelijkbare commerciële administratieve functie, bij voorkeur bij een internationale organisatie
  • kennis van relevante software applicaties zoals Word, Excel en ERP
  • sterk gevoel voor optimale klantenservice
  • uiterst nauwkeurig op administratief vlak 
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Kennis van de Duitse taal is een pre. 

Over het bedrijf

Je stapt binnen bij een gerenommeerde internationale handelsonderneming in de verpakkingsindustrie dat beschikt over een wereldwijd netwerk van vestigingen en partners.

Wat wij bieden

Je kunt  rekenen op een afwisselende functie in een dynamische, internationale organisatie waar je nauw samenwerkt met behulpzame en gedreven collega’s. Er is volop ruimte voor jouw ideeën en eigen initiatief wordt zeker gewaardeerd. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke functie van 1 september tot 1 februari 2022. Weet jij je de rol van commercieel medewerker binnendienst helemaal eigen te maken? Dan biedt onze opdrachtgever jou uitzicht op een aanstelling! Je salaris zal worden vastgesteld op basis van jouw kennis en ervaring. Salarisrichtlijn € 2500,- - € 3200,-.  

Enthousiast? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk jouw CV inclusief een motivatie. Heb nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met  Abiant Werving & Selectie op tel. 050 2060091. Wij vertellen je graag meer over de organisatie en over de functie.

Deel deze vacature via