Vacature: Interieurbouwer omgeving Bedum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij werk als interieurbouwer waarbij jouw werkzaamheden zich richten op machinale houtbewerking, waarna je zelf het montagewerk doet bij de klant? Ga dan aan het werk als interieurbouwer in de omgeving van Bedum.

Als interieurbouwer ben je gedurende het gehele proces betrokken, vanaf het ontwerp tot de aflevering en montage bij de klant. Wanneer je als interieurbouwer aan de slag gaat begint je dag in de werkplaats. In de werkplaats maak je gebruik van allerlei moderne machines, waaronder de CNC-machine om verschillende onderdelen op maat te kunnen maken. Je houdt je dus een groot gedeelte van de tijd bezig met het werk in de werkplaats, maar bent ook bezig met het lezen van technische tekeningen. Deze tekeningen zet je om in het eindproduct. Daarnaast ga je mee naar de klant om daar het door jou gemaakte interieur te monteren. Je ziet dus met eigen ogen het eindresultaat van je project. 

Het is mogelijk dat je, in overleg, meerdere dagen van huis bent om een montageklus te doen. Diversiteit en veelzijdigheid zijn dus kenmerken waarin jij je goed kunt vinden. 

Functie-eisen

  • Tekeningen lezen 
  • Werkervaring of een opleiding richting houtbewerking
  • Rijbewijs B
  • VCA-certificaat of bereid deze te behalen 

Over het bedrijf

Wij hebben meerdere opdrachtgevers die staan te springen om interieurbouwers. Deze bedrijven focussen zich op het produceren en monteren van meubels voor bedrijven, kantoren en winkels. Daarnaast maakt het bedrijf unieke meubels voor particulieren met een specifieke wens. Onze opdrachtgevers zijn actief in alle delen van Nederland. Daarom kan het voorkomen dat je samen met een collega een aantal dagen van huis bent om het gemaakte interieur op locatie te monteren. 

Wat wij bieden

Wanneer je aan de slag gaat als interieurbouwer ontvang je een salaris tussen de €12,00 en €17,00 euro bruto per uur. De hoogte van je salaris hangt af van de kennis en relevante werkervaring die je met je meebrengt. 

Ben je enthousiast en heb je zin om aan de slag te gaan als interieurbouwer? Je kunt solliciteren tot en met 6 augustus. Heb je vragen of wil je eerst meer informatie over de vacature van 'interieurbouwer'? Neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via