Vacature: Leerling monteur kunststof kozijnen omgeving Winsum

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Winsum Gn
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een aanpakker die wil leren om monteur kunststof kozijnen te worden. Hiervoor heb je geen ervaring nodig; motivatie en de wil om te leren zijn wel heel belangrijk! Lees verder voor de vacature voor leerling monteur kunststof kozijnen in de omgeving van Winsum.

Jij gaat samen met een collega op pad om kunststof kozijnen te plaatsen bij particulieren thuis. Ook kan het voorkomen dat jullie ook raambekleding plaatsen. Waar werk je dan? Door heel Groningen en Drenthe, je bent dus veel op pad. De ene keer werk je dichter bij huis als de andere keer, soms ben je dus wat later thuis. Dit is voor jou geen probleem. Je bent flexibel en past je aan de voorkomende situaties aan. 

Je komt veel bij de klant thuis over de vloer, daarom zorg je er altijd voor dat je er netjes en representatief uitziet. 

Wanneer je uiteindelijk alle benodigde kennis hebt en klaar bent om zelfstandig op pad te gaan zul je zonder je collega aan het werk gaan. Dit vraagt om verantwoordelijkheidsgevoel. Hiervoor is het belangrijk dat je in het bezit bent van je rijbewijs B.

Functie-eisen

  • Representatief
  • Leergierig
  • Sociale houding 
  • Rijbewijs B
  • Flexibele instelling

Over het bedrijf

Ons bedrijf is sinds kort actief en gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen in deuren, ramen, dakkapellen en schuifpuien. Daarnaast kunnen onze klanten ook bij ons terecht om raamdecoratie te laten plaatsen. We zijn gevestigd in Winsum. Wij zijn actief in Drenthe en Groningen. Op dit moment is ons bedrijf nog klein, maar door het kleine team is er sprake van een informele werksfeer. Het is bij ons erg gezellig, we zijn nuchter, eerlijk tegen elkaar en er is altijd ruimte voor een lolletje.

Wat wij bieden

De vacature voor leerling monteur kunststof kozijnen omgeving Winsum betreft een fulltime functie. Mochten de werkzaamheden van beide kanten goed bevallen kun je uitkijken naar een vast contract! Jouw salaris zal liggen tussen de € 11,- en € 15,- bruto per uur, een mooi salaris om mee te starten! Dit is een inschatting van het salaris, je daadwerkelijke salaris wordt bepaald aan de hand van kennis en ervaring die jij met je meebrengt.

Ben jij de leergierige leerling monteur kunststof kozijnen? Dat is mooi! Reageer direct op de vacature 'monteur kunststof kozijnen', maar in ieder geval voor 6 augustus. Heb je nog vragen of wil je liever eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan vooral contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via