Vacature: Allround automonteur regio Bedum

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij ervaring als allround automonteur? En ben jij de komende maanden beschikbaar? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Als allround automonteur zorg jij ervoor dat alle auto's weer als een zonnetje terug gaan naar de klant. Jij bent in staat om zelfstandig onderhoud en reparaties uit te voeren aan allerlei type auto's. Daarnaast weet jij hoe je diagnoses moet stellen bij storingen en ben je in staat om deze te herstellen. Weet jij hoe je APK-keuringen uit moet voeren? Super! Kun je dit nog niet? Ook geen probleem, als je maar bereid bent om dit te leren. 

Functie-eisen

  • Werkervaring als automonteur
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Het autobedrijf is een echte vakgarage uit de omgeving van Bedum. Bij dit autobedrijf kun je terecht voor advies, onderhoud en reparatiewerk, maar ook voor de aanschaf van of bemiddeling bij een nieuwe of gebruikte auto. Samen met jouw enthousiaste collega's zorg jij ervoor dat klanten optimaal gebruik kunnen maken van de service en diensten van het bedrijf. 

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor de komende maanden. Jouw salaris zal tussen de €12,00 en €16,00 per uur liggen. Dit is een inschatting, jouw uiteindelijke loon is afhankelijk van de kennis en ervaring die je met je meebrengt.

Ben jij de allround automonteur voor deze vakgarage in Bedum? Dan kun jij snel aan de slag! Reageer direct op deze vacature. Je kunt solliciteren tot 17 augustus. Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie over deze vacature? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via