Vacature: Oproepkracht

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Werk je het liefst op verschillende plekken en aan diverse klussen? Houd je van aanpakken en ben je graag praktisch bezig? Wacht dan niet langer en wordt oproepkracht bij Abiant Beilen! Benieuwd in welke sectoren je als oproepkracht aan de slag kan? Lees dan snel verder!

Wij zijn doorlopend op zoek naar een Abianter! Een Abianter is een echte aanpakker die op oproepbasis werkt en op verschillende klussen wordt ingezet. Geen dag of week is het zelfde als je aan het werk bent als oproepkracht. Als oproepkracht kan je worden ingezet als bouwopruimer, grondwerker, trekkerchauffeur, opperman, productiemedewerker,  montagemedewerker, etc. Jouw werkzaamheden variëren dan ook van opruimwerkzaamheden op een grote bouwplaats, tot het assisteren bij drainagewerkzaamheden. Ook kun je worden ingezet bij sloopwerkzaamheden, grondwerkzaamheden, montagewerkzaamheden of ga je aan het werk in het groen of bij een boer. De duur van de klussen waar je als oproepkracht op wordt ingezet kan variëren van 1 dag tot enkele weken. Voor deze vacature oproepkracht zijn wij dan ook op zoek naar kandidaten die graag de handen uit de mouwen steken en genieten van de wisselende werkzaamheden bij diverse opdrachtgevers.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • eigen vervoer
  • flexibel inzetbaar
  • aanpakkersmentaliteit
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze halen)
  • woonachtig in de omgeving van Beilen

Over het bedrijf

Abiant is een van de grootste uitzendorganisaties van Noord-Nederland. Onze kernwaarden zijn betrokken, oprecht en daadkrachtig. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers namens ons aan de slag. We zijn actief in sectoren die we van haver tot gort kennen, zodat we weten welke mensen er nodig zijn: echte aanpakkers met kennis van zaken. Dat zijn de mensen die bij Abiant werken; Abianters waar we trots op zijn.

Wat wij bieden

Wij bieden jou met deze vacature Oproepkracht een afwisselende en uitdagende functie, waarbij je in diverse sectoren zoals bouw, grond-/weg-/waterbouw, groenvoorziening, techniek en de agrarische sector wordt ingezet. Het zijn vooral werkzaamheden waarbij je fysiek bezig bent. Het bruto-uurloon van een oproepkracht kan variëren, maar zal voornamelijk tussen de € 10,- en € 13,- liggen.  Het salaris is conform de cao die wordt gehanteerd door de opdrachtgever waar je aan het werk gaat. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Heb je geen vakgerichte opleiding afgerond, maar wil je wel van alles aanpakken? Dan komen wij graag met jou in contact! Heb je nog vragen of wil je graag meer weten over de vacature 'Oproepkracht'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via