Vacature: Funderingsmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 60 uur
  • Standplaats Lemmer
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jazeker jij bent de nieuwste aanwinst voor het enthousiaste team! We zoeken voor een opdrachtgever in Lemmer een potentiële vakkracht die een stevige basis wil leggen voor ieder bouwproject! Ben jij op zoek naar een nieuwe job waar je lekker veel uren kunt draaien in de bouw? Dan ben jij de funderingsmedewerker die we zoeken!

Als funderingsmedewerker bestaan jou taken voornamelijk uit het aanpikken van palen en het plaatsen van heipalen. Doormiddel van een tekening zorg je samen met de ploeg dat de heipalen op de juiste plek maar ook op de juiste diepte komen te staan. Je werkt mee aan grote bekende projecten waarbij je later denkt: "te gek hier heb ik mijn steentje aan bij gedragen."  Het leuke van dit werk is dat je door heel Nederland aan het werk bent. De ene keer zit je in Groningen en de andere keer ben je in de omgeving van Utrecht. Concreet betekend dit dat je vroeg van huis bent en lange dagen maakt. Meestal vertrekken jullie rond een uur of 06:00 vanaf de zaak in Lemmer, maar dit is afhankelijk van de afstand naar het project. Lange dagen dus, maar de lange dagen worden gecompenseerd door een plezierige werkdag met collega's, die er met zijn allen voor de volle 100 % voor gaan. Om als funderingsmedewerker aan de slag te gaan is de wil om te leren belangrijker dan je werkervaring. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? We horen het graag.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • vervoer naar Lemmer
  • VCA-certificaat (bereid te halen)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een landelijke partij die jarenlange ervaring heeft met het bouwen van funderingen. Ze ontwikkelen zich snel en gaan altijd super efficiënt te werk. Het team draait in groepjes van ongeveer 4 medewerkers die al jarenlang op elkaar ingespeeld zijn. Je komt te werken in een hecht team. Je zult je zeker welkom gaan voelen binnen het bedrijf. Er werken ongeveer 35 medewerkers binnen het bedrijf. Ze gaan altijd voor een langdurige samenwerking en investeren ook graag energie in hun nieuwe potentiële medewerker!

Wat wij bieden

Het salaris voor deze functie is conform cao Bouw en bedraagt tussen € 11,70  en € 14,32  bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Daarnaast heb je 4 weken bouwvakvakantie en 2 weken kerstvakantie. Is het werk van funderingsmedewerker jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan voor 13 augustus.

Heb je nog vragen over de vacature 'funderingsmedewerker'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via