Vacature: Vakantiewerk productiemedewerker wasserij

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 45 uur
  • Standplaats Heerenveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMbo

Over de functie

Zomer.... werken... en wassen! Wil jij graag als productiemedewerker in een wasserij aan het werk deze zomer? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Voor een wasserij in Heerenveen zoeken we enthousiaste medewerkers die de komende weken aan de slag willen. Maar ook als je voor langere tijd aan de slag wilt zijn er mogelijkheden. 

Als productiemedewerker wasserij kom jij te werken in een leuk en en enthousiast team. Voor verschillende afdelingen zijn ze druk op zoek naar versterking. Vanwege de toenemende drukte in de horeca trekt het ook binnen de wasserij weer volop aan. Werkzaamheden waar je aan kan denken binnen het bedrijf zijn : Sorteren van was, het vullen van de wasmachines en drogers, het (machinaal) strijken van wasgoed, het verzendklaar maken van de producten maar dit is enkel ene klein greep uit de verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf. De wasserij verzorgt dus voornamelijk schone was voor de horeca. Hierbij kun je denken aan lakens, handdoeken, beddengoed en rolhanddoeken voor de toiletten. De werktijden zijn van 06:00 tot 16:00, het is mogelijk om 2 tot 5 dagen per week aan de slag te gaan. 

Functie-eisen

  • tussen de 2-5 dagen beschikbaar per week
  • enthousiast 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote wasserij wat voornamelijk in de horeca sector actief is. Ze dragen graag bij aan een schone en smetteloze beleving. De friese nuchterheid staat centraal en samen met het team wordt de klus geklaard. Dagelijks worden er 400 karren wasgoed verwerkt, flink doorpoten dus. Maar dankzij je gezellige collega's vliegt de dag voorbij!

Wat wij bieden

Wie bieden een parttime of een fulltime functie van maandag tot en met vrijdag. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11- tot € 12,- bruto per uur. Daarnaast is er een reiskostenvergoeding van 0,14 per km enkele reis.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Joure? Solliciteer dan voor 15 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk productiemedewerker wasserij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via