Vacature: Tractorchauffeur

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Dwingeloo
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij passie voor de agrarische sector en is trekker rijden je lust en je leven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar een ervaren tractorchauffeur.

Als tractorchauffeur weet je als geen ander dat de agrarische sector wordt gekenmerkt door piekmomenten. Het is voor jou dan ook geen probleem om in deze periode langere dagen te werken. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de oogst van verschillende bloemsoorten op tijd binnen is. Daarnaast kun je als tractorchauffeur ook worden ingezet bij snijwerkzaamheden, landbewerking en het vervoer naar de schuur. Voor deze vacature van tractorchauffeur zijn wij op zoek naar een ervaren tractorchauffeur die bij voorkeur de gehele zomerperiode beschikbaar is.

Ligt jouw passie echter bij de akkerbouw en word je liever ingezet bij een akkerbouwer? Geen probleem! Voor meerdere opdrachtgevers zijn wij namelijk op zoek naar een tractorchauffeur. Reageer dan ook gerust op deze vacature. Samen gaan we dan op zoek naar een leuke werkplek die het beste bij jou past.

Functie-eisen

  • in bezit van rijbewijs T
  • aanpakkersmentaliteit
  • ervaring met trekkerwerkzaamheden

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de omgeving van Beilen. Ze richten zich op het telen van verschillende bloemsoorten zowel in de buitenlucht als in de kas. Er heerst een gezellige werksfeer in een jong en gemotiveerd team. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke werkplek in een leuk team. Het salaris is conform cao en ligt tussen de € 10,- en € 13,-. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw werkervaring en leeftijd.

Ben jij die gemotiveerde tractorchauffeur die wij zoeken? Dan komen wij graag in contact met jou! Interesse? Reageer dan voor  16 augustus op deze vacature. Mocht je nog vragen hebben of wil je graag meer informatie over de vacature tractorchauffeur. Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via